Friday, July 13, 2012

Acai Berry - Dietary Supplement

Acai Berry Dietary Supplement membantu mengurangkan selera makan, mencantikkan kulit dan meningkat kadar metabolisma. Acai Berry merupakan produk best seller untuk menurunkan berat badan tanpa  kesan samping dan hasil yang menjanjikan. 


-Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan.
-Kalau ada gastrik makan 30 minit selepas sarapan.
-Kalau puasa makan sebelum Solat Terawih dan pastikan minum air sebanyak mungkin untuk tujuan detox.
-Kalau masa period boleh stop sekejap.. tapi kalau tak alah teruk dan kalau nak teruskan gak makan masa period, pastikan minum banyak air kosong.
 -Kalau menyusu badan, takde masalah nak makan acai berry ni, tapi pastikan minum banyak air masak.  ramai dah bagi testimoni kata susu tak berkurang pun..
-Kalau ada sakit sakit kronik tu.. sila check dengan doktor dulu sebelum makan acai berry..

Harga : RM100.00
Kandungan : 30 biji soft gels


3 comments:

Nedhamzah said...

postage bape kak?

Sariza Zainol said...

produk ni masih jual lagi ?

Kuala Nerang said...

Dah tak jual rasanya ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...