Tempahan Trophy & Medal

Tempahan Tshirt & Jersi

Hubungi
Objektif Komuniti Cyber Kuala Nerang

Objektif penubuhan Laman Komuniti Cyber Kuala Nerang adalah untuk memberi sumbangan informasi kepada masyarakat setempat khususnya di sekitar Pekan Kuala Nerang dan Daerah Padang Terap. Semoga Laman Komuniti Cyber Kuala Nerang ini dapat memberi info bagi mendapatkan maklumat berkaitan Kuala Nerang & Daerah Padang Terap serta berkaitan perniagaan di Sekitar Kuala Nerang. Komuniti Cyber Kuala Nerang juga diharap dapat menjadi satu platform bagi memperkenalkan Kuala Nerang kepada masyarakat Malaysia. 
InsyaAllah.


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Kepada tuan-tuan dan puan-puan warga Kuala Nerang serta seluruh Daerah Padang Terap yang mempunyai maklumat berkaitan Kemudahan dan Keunikan yang terdapat di sekitar Daerah Padang Terap, diharap dapat di emailkan maklumat tersebut berserta gambar ke fbaexplorer@ymail.com. Maklumat tersebut akan diterbitkan secara PERCUMA di Laman Blog Komuniti Cyber Kuala Nerang.

Sekiranya tuan puan & para peniaga ingin memasukkan maklumat ringkas berkaitan perniagaan masing-masing, sila tulis nama syarikat, jenis perniagaan dan alamat perniagaan di "Papan Iklan" ataupun emailkan ke fbaexplorer@ymail.com. Maklumat asas ini akan dimasukkan PERCUMA pada blog ini

Sekiranya tuan-tuan dan puan-puan serta para peniaga berminat membuat iklan berkaitan perniagaan tuan/puan secara lebih terperinci berserta gambar perniagaan untuk diterbitkan sebagai Blog Post di Laman Blog Komuniti Cyber Kuala Nerang ini sila hubungi Admin Blog ataupun emailkan maklumat tersebut berserta gambar premis/produk tuan puan ke fbaexplorer@ymail.com. Satu Jenis Perniagaan yang diterbit berharga RM20.00 sahaja.


sila hubungi Admin Blog :-


MOHAMED FAISAL BIN HAJI ABDULLAH
(HP : 013-5336302)
06300 Kuala Nerang, Kedah Darul Aman.


Email : fbaexplorer@ymail.com


 No Akaun CIMB : 8006 4731 62 
(FBA EXPLORER ENTERPRISE)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...