TEMPAHAN BANNER & STREAMER

Tempahan Trophy & Medal

Friday, April 26, 2013

Tun Dr Mahathir bin Mohamad di Kuala Nerang


25 Mei 2013 Masyarakat Padang Terap amat bertuah kerana Seorang Negarawan Ulung iaitu Yang Berbahagia Tun Dr Mahathir bin Mohamad telah hadir ke Pekan Kuala Nerang.  Beliau hadir dan berucap di Majlis Bersama Negarawan Ulung anjuran Majlis Pembangunan Pertanian Parlimen Padang Terap di Dataran Putra Kuala Nerang.

Sedang memberi hadiah kepada Tun Dr Mahathir

Selepas selesai majlis, Admin sempat bersalaman dengan Tun Dr. Mahathir bin Mohamad dan sempat menghadiahkan sehelai baju tshirt “I Love Kuala Nerang” berwarna hitam bersaiz L buat Tun Dr. Mahathir yang dikasihi. 

Tun Dr Mahathir sedang melihat hadiah yang dihadiahkan oleh seorang rakyat biasa sambil disaksikan oleh Dato' Mahdzir bin Khalid.

 Tun Dr Mahathir senyum sambil mengucapkan terima kasih

 Baju i Love Kuala Nerang yang sempat Admin hadiahkan buat Tun Dr M

Segala Jasa dan sumbangan Tun Dr. Mahathir sebagai Perdana Menteri Malaysia pada tahun 1981 hingga 2003 amat hargai oleh seluruh warga Padang Terap khususnya. Admin Blog Komuniti Cyber Kuala Nerang dan Seluruh Warga Padang Terap mengucapkan jutaan terima kasih buat Tun Dr. Mahathir kerana sudi hadir ke Pekan Kuala Nerang

Cuma Admin agak kecewa kerana tidak sempat nak minta Tandatangan Tun pada buku "Doktor Umun : Memoir Tun Dr. Mahathir Mohamad".

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...