TEMPAHAN BANNER & STREAMER

Tempahan Trophy & Medal

Tuesday, September 29, 2015

Aman Central

Aman Central akan menjadi pusat membeli-belah terbesar di Alor Setar, Kedah. Terletak d tengah-tengah bandar, Aman Central terletak berhadapan Menara Alor Setar dan di sepanjang Lebuhraya Darul Aman yang sibuk. Sebuah syurga membeli-belah dengan 6 tingkat terapi runcit yang terdiri daripada persembahan terbaru dalam fesyen, kecantikan, hiburan, makanan & minuman, pawagam, bowling dan gimnasium yang semuanya terletak di satu tempat. Aman Central bersedia untuk menjadi hab gaya hidup baru di Alor Setar.Terletak pada 7.03 ekar hartanah utama di Alor Setar, Kedah; Aman Central akan menjadi destinasi gaya hidup terbesar dan paling hangat di rantau ini terutama di utara Semenanjung Malaysia. Ia mempunyai kawasan binaan sebanyak 2 juta kaki persegi dan kawasan sewaan bersih sebanyak 800,000 kaki persegi tersebar di 6 tingkat dan kira-kira 330 lot runcit serta lebih daripada 1,700 tempat letak kereta.

Perayaan dan keseronokan akan menanti kerana Aman Central memperkenalkan dirinya dengan gabungan menarik kedai-kedai, 10 skrin pawagam, 30 lorong bowling, kedai-kedai makan dan perkhidmatan yang akan meningkatkan aktiviti membeli-belah di Aman Central.

Satu struktur pemilikan entiti Aman Central dan pengurusan profesional dengan pengalaman dalam menjalankan pusat membeli-belah lain yang berkembang maju di rantau ini menawarkan persekitaran runcit yang lebih menarik bagi pembeli dan peruncit tidak pernah dijumpai di mana-mana di persekitaran Alor Setar. Apa yang dinanti-nantikan Aman Central pasti akan membantu meningkatkan dan mengukuhkan status Alor Setar sebagai sebuah bandar yang santai dan keseronokan.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...